Lépjen velünk kapcsolatba!:
info@balatonhomes.com

BalatonHomes Eladó Ingatlanok Magazin

Telefonos elérhetőség:
+ 36 30 474 5901

JOGI NYILATKOZAT

Az Ön által látogatott honlap (balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com) üzemeltetője Weisz Gabriella egyéni vállalkozó- (EV.).

Weisz Gabriella EV. – mint üzemeltető – alapvető adatait jelenleg a balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com honlap „kapcsolat” és “rólunk” menüpontban találja meg és valamint a weboldal láblécében és egyedi eladó vagy kiadó ingatalan weboldalokban.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Weisz Gabriella EV. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az üzemeltető felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Weisz Gabriella EV. tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a balatonhomeseladoingatlanokmagazin.com honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. Weisz Gabriella EV. kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait Weisz Gabriella nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található "Adatkezelési Tájékoztatóban” és “Adatvédelemben” találhat.

Weisz Gabriella EV. ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@balatonhomes.com e-mail címre küldheti.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA MOST!

Weisz Gabriella EV | Fő Ingatlanközvetítő | BalatonHomes Ingatlankövetítő Iroda

Hungary – 8230 Balatonfüred Préház u.1.

+36 30 474 5901

info@balatonhomes.com

Nagy Róbert EV | BalatonHomes Ingatlankövetítő Iroda Vezető | BalatonHomes Marketing

Hungary – 8230 Balatonfüred Préház u.1.

+36 20 559 7527

info@balatonhomes.com

BalatonHomes Ingatlanközvetítés hivatalos partnerek

Pej Marianna | Balatoni Ingatlanközvetítő és Ingatlan tanácsadó

+36 20 345 0962

Módos Írisz | Budapesti ingatlan tanácsadó

+36 30 361 5945

Weisz Beáta | Ingatlan és könyvelési tanácsadó

+36 30 348 8508

Eladó ingatlant keresel ...

© 2024 BalatonHomes Minden jog fenntartva Designed by Nagy Róbert